instaswap

Instaswap 2015 fall edition

Een tijdje geleden was ik mij een beetje aan het verdiepen in swaps en snailmail en dergelijke. Ondanks dat ik het eigenlijk nooit doe vind ik het wel heel leuk om post te versturen en te ontvangen. Ik kwam terecht op de website van Instaswap.

Instaswap is opgericht door Lynda Hovens. Voor Instaswap kan iedereen met een Instagram account zich opgeven (volg jij mij al op Instagram?). Als je je aanmeldt krijg je via de mail een swapmaatje en aan de hand van de Instagram feed kan je een beetje een inschatting maken van waar je swapmaatje blij van wordt. Gelukkig kon ik mij nog aanmelden! Er deden zo’n 1700(!) swappers mee.

Dan begint het leuke gedeelte. Je stelt iets samen voor je swapmaatje. Je kan zelf bepalen hoe duur je het maakt of je kan natuurlijk ook zelf iets maken. Op dezelfde datum verstuurt iedereen zijn of haar pakketje. Deze keer was dat op 2 november. Je swapmaatje weet pas wie je bent bij het openen van het pakketje doordat je er een kaartje bij kan voegen. Gevolg is een hoop blije posts op Instagram van alle ontvangen pakketjes!

instaswap

Ik maakte een pakketje voor The truthful teapot.

instaswap

Na heel veel blije posts te zien op Instagram, had ik nog niets ontvangen. Een paar dagen later kreeg ik een berichtje van mijn swapmaatje waarin ze vertelde dat mijn pakketje wat vertraging opliep, omdat er wat vervelende dingen waren gebeurd. Geduld hebben dus! Twee lange weken later (ik ben niet zo geduldig blijkbaar) ontving ik een leuk pakketje van mijn swapmaatje. Het thema was zwart-wit. Op de laatste foto vind ik de combinatie van de tekst best grappig: Just be you, black but sweet! En I know: black but sweet gaat over de koffie, maar toch 🙂 Superleuk om dit te mogen ontvangen! Ik denk dat ik de volgende keer gewoon weer meedoe.

Heb jij wel eens meegedaan met een swap?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

12 gedachten over “Instaswap 2015 fall edition”

  1. Dit klinkt net zo leuk als postcrossing, en wie weet ooit dat ik mee kan doen, hahaha Ik lees graag jouw updates en ik volg jou zeer zeker volgens mij.. maar al enige tijd niets gezien op intagram geloof ik.. hmmm es ff checken.

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *