bontjas

Ik ben er weer!

Hoi allemaal! Hier even een kort berichtje om te laten weten dat ik er weer ben. De drie weken vakantie zijn helaas voorbij, maar wat een leuke ervaring! Minder leuk vond ik de grote overgang van 30 graden naar 4 graden Celsius 🙁 

Zaterdag 16 januari kwamen we aan op Schiphol waar we anderhalf uur op onze tassen moesten wachten. Toen we die hadden moesten we direct door naar mijn nichtje die 8 jaar werd. Ja, dat hadden we niet kunnen missen. Vooral niet,  omdat we om de een of andere reden wel vaker iets anders in dat weekend hebben, zoals weekendjes weg. Gelukkig was dit het feestje voor familie waardoor er niet hele hordes kinderen door het huis renden, want dat was waarschijnlijk iets teveel geweest na zo’n lange nachtvlucht.

Na vakanties heb ik altijd trek in zelfgemaakte wraps. Toen we thuiskwamen had ik echter geen puf meer om nog te koken en vriendlief al helemaal niet. Gelukkig bestaat er zoiets als de sparerib express. Zondag konden we de hele dag luieren en hebben we ’s avonds wel lekker wraps gegeten, mmm. Ook maandag was een vrije dag. Aangezien de kattenverzorgers onze planten hadden vermoord, grr, maakte ik een ritje naar het tuincentrum om nieuwe plantjes te halen. Ik moest bijna nog meer kleding aan dan dat ik tijdens drie weken vakantie had ingepakt, haha. Voor de katten hebben ze trouwens gelukkig heel goed gezorgd hoor 🙂 Er lag zelfs nog heel lief een welkom thuis-kaartje van ze bij terugkomst.

Vandaag helaas weer aan het werk. Maar dat betekent ook weer tijd hebben (onderweg) om blogs te lezen en te kunnen reageren. In mijn nieuwe blogplanner van blogaholic.nl heb ik al wat ideetjes en plannen genoteerd voor hier. Zo zal ik uiteraard verslag doen van de vakantie en de indruk die het op mij heeft gemaakt, maar dat moet ik eerst nog even rustig laten landen. Ook zal mijn eerste winactie binnenkort online komen. Ik hoop dat jullie weer af en toe een kijkje komen nemen.

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

 

16 gedachten over “Ik ben er weer!”

 1. Whahaha.. ‘Ik moest bijna nog meer kleding aan dan dat ik tijdens drie weken vakantie had ingepakt, haha.’

  Het is inderdaad eindelijk echt koud in NL, dus je valt met de neus in de boter. Hoop dat je er weer snel aan kan wennen en niet al te veel kouvat.

  Leuk weer van je te lezen en dat je de eerste dagen in elk geval weer bent door gekomen. Ben benieuwd naar je update over Suriname, die komt vast nog, toch?

  xx

 2. Welkom terug in t koude Nederland! Wat een overgang zeg, pffff wat zal je de zon missen haha.

  Balen van je planten zeg, maar gelukkig zijn de katten wel goed verzorgd (al snap ik heel goed dat je baalt). Ben benieuwd naar je reisverhaal!!

  Liefs.x

 3. Welcome Home!

  Ennuh, ik ben goed in plantjes verzorgen, hahahaha ik lees het wel voor een eventuele volgende keer, en oh ja, katten ook, lol…

  Laat het maar allemaal lekker landen en ja, de vries, hoe goed het ook is om alle bugs te doden nu, lijkt me niet fijn nee, zo van 30 graden hop naar de -4 of zo 😉

  X

  1. Aha, ik zal het onthouden voor de volgende vakantie! Nu is wel ook een beetje de conclusie dat de huizen hier misschien gewoon te donker zijn voor plantjes…

 4. Welkom terug in ons koude kikkerlandje! Echt een hele overgang! Hopelijk had je in je koffer nog ruimte voor wat zon, want daar ben ik na 2 weken kou hier in het hoge noorden, wel hard aan toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *