Gezelligheid: het is kerst!

Het is kerstavond en ik hoor net op de televisie dat dit dé avond is waarop je samen hoort te zijn met je familie en aan een groot kerstdiner hoort te zitten. Ik kijk om me heen en zie links van mij een rode kater liggen rechts een zwarte poes. Verder is het huis leeg en staat de tv aan. Mijn vriend is aan het werk en ik heb een restje pasta gegeten wat nog over was van twee dagen geleden. Oeps, ik ben zielig en eenzaam! Het is kerstavond en ik ben alleen, zonder kerstdiner. Bijna schiet ik in paniek en denk dan: ja hallo, ik heb juist uitgekeken naar deze vrije avond. Vrij van verplichtingen, vrij van sociaal zijn. Heerlijk alleen op de bank. Dan stuurt mijn vriend een bericht dat hij eerder weg mag van zijn werk. En als hij er is, vind ik het stiekem toch wel fijn om deze avond niet helemaal alleen te zijn. Fijne kerst!

 

 

Kerst-banner_3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *