gay pride

Gay Pride|Foto-impressie

Uiteraard was ik aanwezig bij de jaarlijkse Gay Pride in Amsterdam. OOk op zaterdag bij de Canal Parade. Het was superdruk, maar het is me toch gelukt om een aantal kiekjes te maken. Er waren iets van 80 boten en echt van alles was er te zien: politieke partijen, de politieboot, vluchtelingen, gewone kroegboten, PostNL, zorginstellingen, etcetera, etcetera. Kijk mee naar mijn foto-impressie van de Canal Parade op 1 augustus.

gay pride gay pride gay pride gay pride gay pride gay pride gay pride gay pride gay pride gay pride gay pride gay pride gay pride gay pride gay pride gay pride gay pride gay pride

 

Er was weer veel te zien, maar het leek ook een beetje een reclame-optocht. Daar lijkt het mij niet voor bedoeld.

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

4 gedachten over “Gay Pride|Foto-impressie”

  1. Zo gaat dat altijd, met alles. Eerst is het klein, en kent niemand het, en zo is het groot en kost het dubbel om binnen te komen en je ziet meer kramen of andere zaken die voorheen niet zo van belang waren. Oa. dus ook Castle Fest bijv.

    Dit jaar stond een vriend van mij op de boot, de dierenboot, partij van de dieren denk ik…. maar ik was er niet, ik blijf juist weg uit Amsterdam op dit soort dagen, haha

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *