pasen

Fijne Pasen!

Goedemorgen! Vandaag even geen TroetelYAY, maar wel een Paaswens voor iedereen. Zelf vier ik Pasen niet, maar ben uiteraard wel blij met de extra vrije dag 😉 Ik heb zelfs geen paaseitjes in huis gehaald!

Morgen is mijn nichtje jarig, maar ze viert het vandaag voor de familie. Voordat ik naar mijn nichtje ga, ga ik ook nog even langs bij een vriendin. Haar vriendin is namelijk bevallen, dus ik ga hun kindje even bewonderen. Eerste Paasdag is dus wel een dag vol met kinderen.

Morgen heb ik eigenlijk nog helemaal niets op de planning staan, maar wil wel graag even een Surinaamse pom bakken. Voor het eerst dat ik dat helemaal zelf ga doen! En ik ga Jesus Christ Superstar kijken. Tijdens mijn studie heb ik meegedanst in de (studenten)uitvoering hiervan en we voerden hem rond Pasen op. Sindsdien vind ik het leuk om met Pasen naar Jesus Christ Superstart te kijken. Soms naar het origineel en heel soms naar de dvd waar ik dus zelf opsta.

Wat ga jij doen met Pasen?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

8 gedachten over “Fijne Pasen!”

 1. Van harte gefeliciteerd met jouw nicht alvast, maak er een hele mooie dag van, en gefeliciteerd voor jouw vriendin die net bevallen is, jou weekend zit in elk geval vol.

  Hier? gisteren aan de grote schoonmaak van de keuken begonnen, vandaag even haken, morgen weer verder in de keuken? Mijn handen even rust geven, de bedoeling was vandaag verder eigenlijk.

  X

 2. Fijne Paasdagen en alvast gefeliciteerd met de verjaardag van je nicht!
  Zelf vier ik geen feestdagen en dus ook geen Pasen, al heb ik wel een paastraktatie van mijn werk gekregen… Een klein snoepzakje. Toch leuk dat ze dat voor medewerkers organiseren.

 3. Wij hebben vandaag een lekker ontbijtje op en gaan vanavond samen aan de kaasfondue, verder ook niet echt plannen maar die extra dag vrij is heerlijk 🙂 Fijne dag nog!

 4. Gefeliciteerd met je nichtje. Lekker zo een extra dag he. Wij hebben een paasbrunch gehad vandaag en morgen gaan we naar mijn zus in België.

  Ik ben benieuwd naar jouw pom! Mijn schoonmoeder heeft dit ook een keer gemaakt en ik vond het apart, niet bepaald mijn ding maar toch ook zeker niet onsmakelijk.

 5. Heerlijke daagjes dus zo te lezen. Lekker geknuffeld met de kleine? Een vriendin van me is ook net bevallen, altijd zo schattig!!
  Met Pasen heb ik ook een verjaardag gehad en tweede Paasdag een brunch met familie. Liefs.x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *