draadloze oplader Samsung

Draadloos opladen + WINACTIE

Een tijdje terug vertelde vriendlief mij dat mijn Samsung Galaxy S6 geschikt is voor draadloos opladen. Een, voor mij nieuwe, manier van opladen waarbij je telefoon niet meer aan een draadje vast hoeft te zitten. Dat klonk wel interessant.

draadloze lader Samsung

Op de website van GSMpunt vond ik een draadloze oplader van Samsung. Al snel had ik deze in de brievenbus. Vriendlief kon bijna niet wachten met uitpakken, zo graag wilde hij de oplader uittesten. De draadloze oplader is een klein compact vierkant apparaatje. Het apparaatje zelf kun je met je telefoonoplader aan de netstroom verbinden. Op het vierkant kun je dan je telefoon leggen die vervolgens netjes wordt opgeladen. Aan het lichtje wat gaat branden tijdens het opladen kun je zien of de oplader zijn werk doet. Easypeasy!

draadloze oplader Samsung

Ik vind deze draadloze oplader een mooi, bijna chique dingetje. Hij is zwart van een soort antislipmateriaal gemaakt. De zijkanten zijn chroomkleurig (heet dat zo?). Ach ja, je kan heel duidelijk op de foto zien hoe het ding eruit ziet. Hij is niet veel dikker dan mijn telefoon zelf, dus dat is wel fijn. Ook kan je hem gemakkelijk meenemen, omdat ‘ie zo compact is.

Met mijn vriend volgde het volgende gesprek:

Ik: maar hoezo heet dit dan draadloos, er zit toch gewoon een draadje aan de oplader?

Hij: ‘Het draadloze gaat dus om het feit dat er tussen je telefoon en je oplader geen draadje zit.’

Ik: Oh oké. En wat is daar dan het voordeel precies van?

Hij: ‘Als je plotseling je telefoon nodig hebt als je bijvoorbeeld gebeld wordt hoef je jezelf niet in allerlei krampachtige posities te draaien, omdat je aan een draadje vast zit.’

draadloze oplader Samsung

Aha, zei ik, ik heb daar dus eigenlijk niet zoveel moeite mee. Als mijn telefoon in de oplader zit en ik word gebeld ga ik gewoon bij de oplader op de grond zitten. Ik had zelf al een snellader waarmee mijn telefoon binnen iets meer dan een uur opgeladen is. Deze draadloze oplader heeft de reguliere laadtijd. Ik heb het getimed op ongeveer 3,5 uur voor mijn telefoon. Vriendlief heeft geen Samsung, maar een Windows phone en die kan ook gewoon op deze draadloze oplader van Samsung. Het maakt dus niet uit welk merk telefoon je hebt. Wel moet je telefoon dus geschikt zijn voor draadloos opladen.

Winactie

Zie jij nou ook dezelfde voordelen als mijn vriend? Van GSMpunt mag ik een waardebon van 25 euro weggeven om uit te geven op hun website. Misschien wil je dus ook wel een draadloze oplader of een mooi hoesje? GSMpunt heeft van alles en ze leveren erg snel.

draadloze oplader Samsung

Wil je kans maken op de waardebon van 25 euro, laat dan hieronder een reactie achter en like mijn Facebook-pagina. Daarnaast moet ik natuurlijk contact met je kunnen opnemen dus vul ook een geldig e-mailadres in in het daarvoor bestemde vakje. De winactie loopt tot en met zondag 14 februari (Valentijnsdag) 23:59.

Ik hou jullie (dagelijks) op de hoogte!

Elaintje

18 gedachten over “Draadloos opladen + WINACTIE”

  1. Heel eerlijk gezegd zie ik nog altijd het voordeel van zo’n draadloze oplader niet. Nu laad ik mijn telefoon ’s nachts op dus ik heb doorgaans het probleem niet dat ik mijn telefoon wil of moet gebruiken als hij aan de lader ligt (plus de draad van mijn lader is lang genoeg om hem dan toch gewoon te kunnen gebruiken, moest het nodig zijn), maar zelfs als je hem plotseling moet gebruiken lijkt het mij een kleine moeite om desnoods de oplader even los te koppelen… Goed. Een stukje technologie dat dus niet helemaal aan mij besteed is 😛 Hopelijk heb je er wel veel plezier van! Leuk dat je een waardebon weg mag geven trouwens 🙂

  2. Ik heb ook een draadloos oplaadfunctie, vond t een leuke bijkomstigheid, nu ik mn telefoon wat langer heb denk ik er niet eens meer over en snap ik t nut niet. Dat snel opladen is wel zeer prettig overigens (daar is zo’n ‘draadloos’ding dan weer niet handig voor).

    Ze bedenken wat.. iets met hype ofzo. 😉

    Wel leuk dat je die waardebon verloot. Ik ben facebookloos dus gun ‘m je andere volgers van harte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *