instaswap

Dag 2015

Nog echt maar een paar dagen en 2015 is niet meer. Er begint straks een nieuw jaar met nieuwe ervaringen. Ik weet niet wat er komen gaat, wel wat er is geweest.

Januari, februari, maart

Dit jaar begon ik pas echt wat actiever bezig te zijn met mijn blog. Ik schafte hosting en een domeinnaam aan. Ik ging met nieuw haar het nieuwe jaar in. In januari ging mijn laatste tijdelijke contract in. Vanwege bezuinigingen zou die niet verlengd worden. In februari was ik drie jaar samen met vriendlief en gingen we een weekendje naar Gent. Ik startte met therapie en deed een opleiding naast werk. We verkochten onze bank en kochten een nieuwe via marktplaats. Ik ging naar mijn eerste miss verkiezingIk overwoog naar Suriname te verhuizen en daar te gaan werken. Ik kreeg last van moestuinkriebels. Mindfulness kreeg een rol in mijn leven.

tomaten

April, mei, juni

Ik schafte een camera aan en deed een cursus fotografie. Ik ging naar het Pearl Event. Er beviel vriendin van haar eerste kindje. Mijn moestuin kreeg een belangrijke rol. Ik bezocht voor het eerst in mijn leven fashionshows en ging naar meerdere musicals. Ik leerde mijzelf steeds beter kennen en schreef mijn jongere ik een aantal brieven. Ik werd 32 en ging een aantal dagen naar Porto. Mijn contract werd onverwachts toch omgezet naar een vast contract. Terwijl mijn vriend juist zijn baan verloren was. Ik leerde steeds meer leuke blogs kennen.

Juli, augustus, september

Er was de 152ste viering van Keti koti. Mijn vriend vond nieuw werk. We boekten onze vliegtickets naar Suriname. Mijn maatje werd opgenomen en ons contact kon niet worden voortgezet. Dit zonder echt afscheid van mijn maatje te hebben genomen. Ik had een belangrijke sollicitatie, maar kreeg ook te maken met afwijzing. Mijn allereerste kampeertrip vond plaats. Troetelberen op de weg kreeg een nieuw uiterlijk. Ik had geen tijd om verder te werken aan het nieuwe uiterlijk van mijn blog.

kamperen

Oktober, november, december

Vriendlief werd 42. Ik ging semi spontaan voor het eerst naar Londen. Suriname vierde 40 jaar onafhankelijkheid. Ik had vele rustige avondjes thuis. Ik maakte kennis met naaien op een oude naaimachine. Ik ging mij nog iets meer bezig houden met fotografie. Ik leerde mijn zus opnieuw kennen. Ik deed mee aan Instaswap en ging daarmee ook actiever proberen bezig te zijn met Instagram. Voor het eerst won ik iets bij een winactie. Samen met vriendlief keek ik uit naar onze reis naar Suriname. En terwijl deze post verschijnt, zitten wij heerlijk in de Surinaamse warmte.

Poeh, dit is zeker nog maar een klein gedeelte van wat er allemaal gebeurde in 2015. In het algemeen merk ik dat ik mij ontwikkel en groei als persoon. En dat is een fijne conclusie. Wie zou ik geweest zijn als ik nooit de fashion shows zou hebben ontdekt! 😉 Het is altijd leuk om nieuwe dingen (aan jezelf) te ontdekken. Ik ben heel benieuwd wat 2016 zal gaan brengen. Gelukkig is het bijna zover. Vooral dat moment van de jaarwisseling meemaken in Suriname lijkt mij zo bijzonder!

Op wat voor 2015 kijk jij terug?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

11 gedachten over “Dag 2015”

  1. Mijn moestuin is winterklaar, dus leeg 🙂 Volgend jaar weer. Ik heb er in ieder geval weer wat bij geleerd. Bedankt Nesrin, jij ook al het goeds in weer een nieuw (blog)jaar!

 1. Wat fijn dat je je volgers bezig houdt terwijl je lekker in Suriname zat. Kon me al niet voorstellen dat je daar op je laptopje zat te typen. Ik hoop dat je het leuk hebt daar!

  Ik wandel nog niet zo lang met je mee, het is grappig om te lezen dat dingen die ik als ‘echt bij jou horend’ had ervaren misschien in 2014 er nog niet eens waren. Mooi dat je zo’n groei hebt doorgemaakt voor je gevoel.

  Ik wens je natuurlijk het allerbest in 2016. Ik blijf je lekker volgen en meelezen in je komende ‘avonturen’.

  Liefs Sam.

  1. Nou ben ik wel benieuwd welke dingen dat waren! Ik wilde misschien nog schrijven hier, maar merk dat zelfs blogs lezen me niet lukt. Instagram gelukkig wel. Bedankt Sam, ik wens jou ook het beste in 2016 en leuk als je blijft hangen 😉

 2. Echt leuk dat je je blog ook zo hebt ingericht voor je eigen groei en dat je alles goed bijhoudt! Soms vergeet men hoeveel je eigenlijk in een jaar doet…zoals ik als ik eerlijk ben, ha!

  Ben erg benieuwd hoe jij Oud & Nieuw zal beleven in Suri 😉

  1. Ja ik herken dat wel hoor. Het kostte me nu ook al moeite om weer te bedenken wat ik allemaal heb meegemaakt dit jaar. Ik laat jullie zeker weten hoe het was? Had jij dat nou ook al eens meegemaakt in Suriname?

 3. Wat ik vergeten was, is dat je veel sneller terug ziet dankzij bloggen, wat je eigenlijk allemaal gedaan, geleerd en mee gemaakt hebt…. mijn overzicht staat er ook, twee keer zelfs, hahaha een hele uitgebreide, maar jij zit nog in Suriname en ik zeg, geniet ervan, en ik zie je weer als je terug bent, ergens op blog 😀

  Ik geniet van je foto’s op instagram, that’s for sure!

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *