blogchallenge

Blog challenge: het is weer voorbij

Het is 29 februari. Het is de laatste dag van deze maand. Op de eerste dag in februari ging ik een blog challenge aan om in februari dagelijks te schrijven. Dat moest te doen zijn, vond ik. Helemaal in zo’n korte maand.

Nu op deze laatste dag ben ik blij dat ik het gehaald heb. Ik daagde mijzelf uit en ik heb inderdaad iedere dag wat geschreven deze maand. Nu ben ik wel weer even klaar met schrijven haha. Nee hoor, helemaal niet. Ik ben wel echt even klaar met elke dag schrijven. Want hoe leuk ik het ook vond, het is wel echt een opgave om naast alle andere dingen een dagelijkse blog bij te houden. Respect voor de mensen die dit doen. Gelukkig had ik van tevoren al over veel onderwerpen nagedacht en werd ik ook een aantal keer getagd (:-)), want veel ruimte bleef er niet over in mijn hoofd om nieuwe blogposts te bedenken. Om alles op tijd gepubliceerd te krijgen, moet je vooral in de actie zitten en minder in de brainstorm en dergelijke.

Ik hoopte een aantal dingen te bereiken met deze blog challenge, namelijk:

 • gestructureerder aan het werk gaan
 • betere planning
 • vernieuwde blogenergie
 • nieuwe inspiratie opdoen
 • beter gaan schrijven
 • betere foto’s maken
 • trots zijn op mezelf als het gelukt is

Over bijna al deze punten kan ik wel zeggen dat ik geslaagd ben. Ik ben zeker gestructureerder gaan werken en plande tijd in om aan mijn blog te werken. Ik maakte gebruik van mijn blogplanner waardoor ik wist wanneer ik wat klaar moest hebben. Ik heb weer veel nieuwe energie opgedaan voor mijn blog en wil gewoon lekker blijven schrijven. Wel ben ik heel blij dat er na morgen weer veel meer tijd is om aan mijn blog te werken, omdat ik gewoon weer terugga naar drie à vier posts per week. Ik kijk daar echt naar uit en merkte ook vooral de laatste paar dagen dat het me meer moeite ging kosten om de laatste dingen online te zetten. Wel ben ik echt supertrots op mezelf dat ik niet één dagje heb overgeslagen, zelfs niet toen ik een weekendje weg was en zelfs niet toen mijn hoofd voller dan vol zat. ‘Cause I am Superwoman, yes I am!’

Betere foto’s ben ik niet gaan maken. Juist doordat ik minder tijd had, had ik ook minder tijd om mij te focussen op het maken van goede foto’s. En mijn planning is dus nog zeker niet zo goed dat ik al weken van tevoren de tijd neem om foto’s te maken. Maar misschien dat dat de komende tijd juist wel komt, omdat ik nu ook gemakkelijker vooruit zal schrijven. Dat heb ik deze maand ook wel gedaan, maar ik kan niet op één dag zeven posts schrijven. Zelfs niet op mijn vrije dag. Hm, toch geen Superwoman dus 🙁

Ach, de conclusie is: ik ben f*ing blij dat de maand voorbij is. Ik vond het superleuk om te doen. Het is me gelukt! En ik ga deze flow of vibe of hoe je het ook wil noemen voortzetten. Hell yeah!

Ik hou jullie (niet meer dagelijks) op de hoogte!

Elaintje

14 gedachten over “Blog challenge: het is weer voorbij”

 1. Zo ja, ik dacht echt woaw Elaintje is echt goed bezig, wist niet dat je mee deed aan een challenge, haha! Want ik moet nog best veel leeswerk inhalen bij jou 😛

  Heel knap van je; yes you are superwoman, whoohooo!!!

 2. hahahahaha het valt ook niet mee als je het serieus aan banden legt zoals jij hebt gedaan, soms kan ik elke dag produceren en dan weer even niet, maar ik ben daar vrij in, en als je nog veel andere verplichtingen heb, die ik al niet heb, is het makkelijker maar dan nog.

  Zelf heb ik een hekel aan iets ‘moeten’ ook als ik het zelf bepaald heb, lol. Wat goed van je dat je het gehaald hebt, en dat je er voor jezelf zeker verbeter punten in hebt gevonden! Dat is dan wel weer prettig, en ik moet nog een hoop bij kijken en lezen bij jou, ga ik zeker doen, binnenkort, want ja, ik wil het nog allemaal zien 😉 Vooral Suriname natuurlijk 😀

  X

 3. Zo en dan nu een maand pauze 😉 Nee hoor Cause you are Superwoman, yes you are!

  Ik vind het heel leuk dat je vaker bent gaan bloggen en jezelf bent gaan uitdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *