makeup tutorial

9x Dit doe ik wanneer ik mij verveel

Ik verveel mij weleens, alhoewel sinds ik blog komt dat een stuk minder voor. Maar toch als ik een heel weekend zonder afspraken heb bijvoorbeeld, komt er toch een moment dat ik even niet weet wat ik met mezelf aan moet. Om de tijd te verdrijven kan ik verschillende dingen doen.

The boyfriend make-over

Jep, als ik mij verveel en ik kijk heel lief mijn vriendje aan, dan mag ik hem weleens een make-over geven. En dan niet een mannenversie,ย nee ik pak dan mijn make-up stash en gebruik mijn vriend als opmaakpop. Haha, het grappige is ook nog eens dat de make-up die bij mij nauwelijks zichtbaar is, bij hem na een veeg al veel te heftig is (hij heeft namelijk een blanke huid).

Hij doet mij

Dit hebben we eigenlijk nooit gedaan, maar lijkt me bijna nog grappiger dan dat ik hem opmaak. Wat nou als vriendje H. mijn make-up doet? Ik ben echt zo benieuwd wat daar uit zal komen. Straks blijkt hij er beter in te zijn dan ik :-0

makeup tutorial

Make-up tutorials

Tsja, blijkbaar ben ik erg met make-up bezig als ik niets te doen heb. YouTube heeft natuurlijk eindeloos veel filmpjes over hoe je op een juiste manier make-up aanbrengt voor een bepaalde look. Ik heb zo’n oogschaduwpalette met 100000000 kleuren, dus ik vind het altijd wel leuk om een ooglook te creรซren. Helaas komt het nooit zo uit als in het filmpje.

Haar tutorials

Ik ben nog steeds iedere dag aan het leren over mijn kroeshaar. Gelukkig wordt daar steeds meer aandacht aan besteed, ook op YouTube. Het is heel vermakelijk om de veelzijdigheid van haar te bekijken. Jammere is wel dat het er altijd heel makkelijk uit ziet op het filmpje. Maar goed, met veel oefenen en veel filmpjes kijken heb ik nu wel geleerd hoe ik mijn eigen haar in kan vlechten.

Karaoke

Haha, waar YouTube wel niet goed voor is. Net als vroeger is het nog steeds heerlijk om te doen alsof ik een wereldzangeres ben. Ik ga dan op zoek muziek met de songtekst en zonder zang of alleen met de achtergrondstemmen. Voor ik het weet is er zo een aantal uur voorbij!

Een taart bakken

Ik ben geen keukenprinses, maar wat wordt ik eigenlijk blij als ik een taart bak! Ik doet het alleen niet te vaak. Of in ieder geval niet zomaar. We wonen maar met zijn tweetjes, dus dat betekent dan een heleboel taart om op te eten. Op zich niet erg, maar toch ook wel.

Eten

Tsja, dit gaat helaas niet helemaal bewust. Als ik vrij ben, graai ik gewoon heel makkelijk in de kast. En dat wordt alleen maar meer als ik ook echt niets te doen heb. Dan kan ik echt de hele dag eten en gaat er van alles in. Ssht, snel naar de volgende.

ebay

eBay

Shoppen aan de andere kant van de wereld. En het kan van alles zijn. ik kocht er accessoires voor mijn camera, vintage kleding, nieuwe kleding, make-up, sieraden, washi tape enzovoorts. Ik kan daar echt uren verdwijnen en ook uiteindelijk niets kopen hoor.

Dance dance dance

Ik hou van dansen, dus ik zet een lekker muziekje op en ga dan gewoon dansen. In de woonkamer het liefste. En soms ook gewoon een choreo leren van, inderdaad, YouTube! Helemaal los gaan ๐Ÿ™‚

Herken jij wat van deze dingen of is dit echt heel raar?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

13 gedachten over “9x Dit doe ik wanneer ik mij verveel”

 1. LOL, ik verveel mij eigenlijk weinig tot niet, heb altijd wel iets in mijn hoofd en moet dan keuzes maken, en laatst zat ik mij dus te vervelen en dat vond ik zo fijn!!! hahaha ja echt, ik had dat gevoel al jaren niet meer gehad en moest erom lachen, ik heb zoveel te doen of om uit te kiezen maar ik koos ervoor om dus te gaan hangen en dat gevoel weer eens heel bewust te voelen, heerlijk was dat!

  Ennuh, alleen dat dansen, maar dat doe ik juist tijdens de huishouding met de stofzuiger en zo, dan staat er altijd muziek op hier ๐Ÿ˜‰ Is nog goed ook, net als zingen, maar ik zing gewoon mee geen karaoke… met nummers die voorbij komen, is ook goed, voor je longen ๐Ÿ˜€

  En energie, dus blijven doen, ook als je je niet verveelt!

  X

 2. Sorry, maar ik mis volgens mij een foto bij ‘Boyfriend makeover’. Zoooo jammer. Haha. Echt super bijzonder dat hij dat toestaat.

  Wel grappig hoeveel je op internet/pc zit als je je verveelt. Ik zelf ben niet zo’n pc liefhebber, nu ik blog zit ik er vaker achter, maar verder eigenlijk amper. Ik ben meer een puzzelaar.. nu alleen nog een beetje tijd vinden om mij te vervelen. ๐Ÿ™‚

  Wel echt leuk dat je dit deelt!

  1. Haha inderdaad jammer van die foto! Ik krijg het ook niet zomaar voor elkaar hoor, moet er eerst om zeuren en hij moet zich natuurlijk ook vervelen.

 3. Hahaha ik wil mijn vriend ook nog eens opmaken! Verder herken ik wel veel. Ik kijk dan ook vaak Youtubefilmpjes, ga iets bakken of ik kan ook echt uren rondspeuren op ebay naar leuke dingetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *